Звільнення Полоскова та призначення нового «чужого» може привести Закарпаття до «вибуху»

листопада 08 / 2021

Схоже, що в Офісі Президента України нема ні одного політичного аналітика, або експерта, який би знав та розумів, що таке Закарпаття, який його менталітет, що буде, якщо розворушити непродуманими діями це мононаціональне «осине» гніздо.

Приславши на Закарпаття Миколу Тищенко Офіс Президента, зробив величезну помилку – останні події в обласній раді тому яскравий приклад. Микола Тищенко, примудритися об’єднати проти себе та відповідно партії «Слуга народу» і Президенте ті політичні сили та політиків, які воювали між собою десятиліттями! Може для Офісу Президента це секрет, але минули виборчі марафони для «Слуг народу» робили не нинішні їх депутати (Микола Тищенко, Ігор Кривошєв, Михайла Лаба та інші), які далекі до політичного життя, а представники «Рідного Закарпаття», які тягнули партію поряд з собою!

Наразі політична ситуація на Закарпатті, нагадує «мінне поле» де краще зупинитися та спробувати потихеньку з нього вилізти. У водночас це не притаманно «політикам» в лапках, типу Миколи Тищенко, який ніяк не може заспокоїтися та намагається все зламати через коліно. Подейкують, що за його ініціативи на цьому тижні мають зняти з посади нинішнього голову ОДА Анатолія Полоскова та призначити чергового «десантника», який буде задовольняти всі потреби Миколи.

Таке можливе рішення Президента України Володимира Зеленського може привести Закарпаття до «вибуху»! Анатолій Полосков на рідкість не очікувано талановитий політик, згуртувавши навколо себе хороших спеціалістів у різних сферах в тому числі пресслужбу, яка працює ідеально. Всі позитивні перетворення, які зараз є на Закарпатті, жителі області пов’язують саме з ним та депутатами від «Рідного Закарпаття»! До речі у представників «Слуг народу» на Закарпатті нема ні одного ЗМІ, або маленького інтернет – видання, що вказує на їх політичну «тупість» та їх надію, що хтось на них буде працювати – не буде!

Так які наслідки будуть у випадку звільнення Анатолія Полоскова:

-Ще більше об’єднає депутатський корпус облради де буде створена більшість 2.3 що дасть змогу звільняти всіх голів ОДА, яких буде притягати Микола Тищенко!
-Дестабілізує політичну ситуацію.
-Знизить рейтинг Президента та його партії «Слуг народу» до не прохідного.
-Інформаційну атаку всіх ЗМІ області проти Миколи Тищенко та чинної влади.
-Новий голова хто б він не був не зможе об’єднати закарпатців, які хочуть, щоб ними керував місцевий, який знає їх менталітет та проблеми.

І це тільки «квітки» звільнення Анатолія Полозкова, може привести до «афекту метелика», що це таке в Офісі Президента – думаю знають.

Микола Староста - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар