Угорська партія КМКС в Закарпатській облраді поставила ультиматум провладній партії Слуга народу

липня 18 / 2021
Угорська партія КМКС в Закарпатській облраді поставила ультиматум провладній партії Слуга народу

За інформацією з власних джерел, нам стало відомо, що угорська партія КМКС в Закарпатській облраді, поставив ультиматум провладній партії Слуга народу. Якщо за період півроку не будуть закриті всі кримінальні справи стосовно угорської національної меншини в тому числі проти їх лідера Василя Брензовича, вони вийдуть з коаліції. Також в цей період ніхто з угорців не буде займати в облраді ніяких посад, мова йде про ймовірно зміну заступників голови облради.

В той же час правоохоронці підготували лідеру КМКС Василю Брензовичу, підозру в державній зраді, наразі вже майже півроку він знаходиться за межами України.

Сайт «Миротворець» звинувачує його в замаху на суверенітет і територіальну цілісність України. Свідома маніпуляція суспільно значущою інформацією для розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Участь в інформаційних спецопераціях Росії (країна-агресор) і Угорщини проти України.



Цікаво буде бачити пояснення Слуг народу, якщо все ж вони приймуть політичне рішення та відмінять всі звинувачення та як на це зреагують націоналісти?
Категорія : Важливе


Залишити Коментар