Деолігархізація на Закарпатті: слуги народу не встояли перед фінансами олігарха Балоги

червня 23 / 2021


За інформацією наших джерел в обласній раді, закарпатська Зе!команда не встояла перед пропозиціями найзаможнішого політика часів Ющенка-Януковича.

Не зважаючи на те, що Віктор Балога за часів керівництва Секретаріатом Ющенка погрожував сценаристам та артистам творчої групи нинішнього президента за сатиру в його сторону, нова закарпатська команда «слуг народу» не змогла відмовити фінансовим обіцянкам мукачівського клану.

Сьогодні Віктор Іванович представляє групу олігарха Ігоря Коломойського, який запросив мукачівця до лав «За майбутнє» у парламенті, щоб створювати опозицію Володимиру Зеленському.

Не зважаючи на це, нове керівнице Зе в Закарпатській області знайшли в обличчі олігарха-політика нового союзника.

Балога - доларовий мультимільйонер, який фігурує у розслідуваннях ЗМІ про причетність до контрабанди, продажу фальсифікату та корупції регіонального та всеукраїнського рівня.

Все це дуже дивно виглядає на фоні заяв обласної органазації «слуги народу» щодо підтримки Закону про деолігархізацію, яка завершилася тим, що закарпатське керівництво Зе!команди оптом продалося олігарху та противнику Зеленського - Віктору Балозі.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар