Іванна Климпуш-Цинцадзе запрошує Тищенка та Лабу перевертати сіно, а не боятися перевороту в Закарпатті

червня 15 / 2021

«Микола Тищенко, нардеп від «Слуги народу», стверджує, що на Закарпатті готується нібито «переворот» проти президентської партії. Тищенко спілкувався із колегою по фракції Михайлом Лабою. Саме він повідомив Тищенку, що на Закарпатті нібито «готують переворот проти «СН».Готують переворот проти «СН» на Закарпатті. Негарно. І до того ж із ким???, — написав Лаба. У відповідь Тищенко порадив колезі написати в загальному чаті про це. Згодом Тищенко сам вирішив повідомити про «переворот» у чаті під назвою «Чисто зами». Лунченко готує з Порошенком переворот на Закарпатті, — стверджував Тищенко. Варто зазначити, що нардеп мав на увазі лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка та нардепа від депутатської групи «Довіра» Валерія Лунченка». – повідомляють «Букви».



«Закарпатська обласна організація «Європейської солідарності» з великим ентузіазмом дізналася про свою участь у підготовці перевороту проти «Слуги народу» в області. Про це в чаті «Чисто зами» повідомив народний депутат, власник київського ресторану «Велюр» та інших, Микола Тищенко.

Інформуємо громадськість, що переворот уже відбувся чисто в уяві пана Тищенка. Схожа ситуація вже траплялася в уяві його колегині з фракції Єлизавети Богуцької – тоді це не призвело до руйнувань і постраждалих, а стало лише приводом для численних мемів.
«Схоже, в такий спосіб Микола Тищенко намагається прикрити свої інтриги в області, якими займається, замість реальної роботи на благо краю. Ми уважно стежимо за взаємопоборюванням усередині партії влади, але точно не збираємося брати участь у цих мишачих боях», – зазначила голова обласного осередку «ЄС» Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Закликаємо «слуг народу» відповідальніше ставитися до джерел інформації, яку вони споживають, не піддаватися на провокації своєї бурхливої уяви та уважно стежити за нашими анонсами. Про переворот проти «СН» ми повідомимо завчасно та акредитуємо на нього всіх охочих. Поки на Закарпатті триває косовиця, запрошуємо «СН» на переворот сіна» - йдеться в повідомленні Європейська Солідарність Закарпаття.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар