Погодні умови не дають дорожнім службам завершити капітальний ремонт вулиці Персикова у Виноградові

травня 22 / 2021

В соціальній мережі Фейсбук та деяких сайтах вулиця Персикова у місті Виноградів, стала через ями дуже «популярна”. Завдяки цьому, деякі місцеві політики собі робили саморекламу, висаджуючи в ями квіти. Цікаво, що прийшовши до влади, вулицю відремонтувати вони так і не спромоглися, щоб її зробити потрібні були відповідні кошти, язиком її не відремонтуєш.

Можливо хтось скаже, що я намагаюся комусь щось «вилизати», але реально до капітального ремонту вулиці, як до речі і інших вулиць Виноградова, підключився народний депутат України Владіслав Поляк. Саме за його сприянням та депутатів від «Рідного Закарпаття» в обласній раді, знайшлися гроші на довгоочікуваний капітальний ремонт цієї вулиці та відрізку дороги у селі Теково.

Багато хто скаже, що вулицю зробили би і так, як ніяк всі ми сплачуємо податки, так сплачуємо, але не в Україні! В нашій державі працює друга система ,пригадайте коли депутатом від Виноградівщини був Іван Балога, що робилося нічого!

Наразі багато нарікань від жителів вулиці вже не ями, а пилюка, але погодні умови не дають дорожнім службам завершити роботи. Можливо хтось хоче, щоб вони клали асфальт в дощ? Тоді були б інші нарікання!

Жителям Виноградова, треба з порозумінням ставитися до ремонту доріг та реконструкції площі Миру, пригадайте як це довго робилося в місті Хуст і ніхто там на «вуха» не ставав, зараз всі їм заздрять. До речі хустяни теж можуть подякувати своєму депутату мажоритарнику Валерію Лунченку, який «затягнув» на місто колосальні кошти.

Все буде добре, місто Виноградів оновлюється та буде оновлюватися – член виконкому Виноградівської ОТГ Микола Староста.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар