Громадські активісти Закарпаття - «Вовки в овечій шкурі», які створили джерело отримання нелегального доходу

квітня 22 / 2021

Не так давно всю Закарпатську область і не тільки сколихнула новина про «незаконне» засудження Ужгородським міськрайонним судом до позбавленням волі строком на 6 років, керівника громадської організації «Доста Україна» Павла Павлова за скоєння ним смертельної ДТП , який до речі не дочекавшись оголошення вироку покинув залу судових засідань в невідомому напрямку у зв’язку з чим оголошений у державний розшук. На підтримку «білосніжно чистого борця за справедливість» до Закарпатської області з’їхався десант таких самих псевдоактивістів з різних областей України, які останнім часом активно почали займатися самопіаром з викриття т.зв. «нелегального» бізнесу. Здається, дійсно переглядаючи відеоролики активістів ГО «Доста Україна» можна повірити в те, що вони відстоюють інтереси громадськості та чи насправді це так ??? Відповідь на дане питання нам вдалося отримати поспілкувавшись з одним із колишніх членів даного громадського об’єднання на ім’я Василь, якого до речі вигнали з організації за те, що він не погоджувався закривати очі на деяку діяльність вигідну Павлу, а навпаки намагався діяти правильно.
Отже нещодавно на теренах соціальної мережі «Facebook» було поширено декілька відеороликів, як члени ГО «Доста Україна» викривають діяльність «гральних закладів» на території Тячівського району. Зі слів Василя – це дійсно правда, по всій території Закарпатської області таких закладів є десятки, однак вказані на відеозаписах заклади належать одному із учасників даної громадської організації на ім’я Іван, який в свій час платив т.зв. «відкати» Павлу Павлову за те щоб спокійно працювати. Зараз же, коли Паша знаходиться в «бігах» то ціна за «кришування» такої діяльності в рази підросла, йому ж зараз потрібно за щось існувати і це обурило Івана, який відмовився платити внаслідок чого постраждав від рук своїх же колег.
Також, Василь розповів нам і про подібні гральні заклади на території Виноградівського району, які належать одній із учасниць ГО «Доста Україна» Алієвій Ельнарі (https://www.facebook.com/people/Alieva-Elnare/100021536820848/)
https://www.facebook.com/people/Alieva-Elnare/100021536820848/), яку зі слів Василя з Павлом пов’язують не тільки робочі відносини. Ельнара виявилася кмітливішою та змогла домовитися з своїми «однодумцями» в наслідок чого зараз може спокійно працювати.
Згадав Василь і за тематику т.зв. «нелегальних заправних станцій» з якими активно боровся сам Павло та закликав до цього інших. Виявляється за безперешкодну діяльність таких станцій власники мали відвалити Павлу «данину» у розмірі 300-400 літрів палива. І тут знову фігурує активіст ГО «Доста Україна» з Виноградівщини - Ярослав Пантьо (https://www.facebook.com/people/Slava-Pantyo/100035977958641/), останній до речі зараз бере активну участь у викритті грального бізнесу. Виявляється Ярослав, володів подібною заправочною станцією і взамін на безперешкодну діяльність кожного місяця відливав Павлу зазначену кількість палива, а інколи навіть віддавав грошима.
Сам Ярослав нещодавно засвітився з іншим громадським активістом, який нещадно обливає брудом представників ГО «Доста Україна» та її керівника в цілому, з яким у нього конфлікт, журналістом інформаційної агенції «Журналісти проти корупції» Антоном Гурою. Цікаво, як сприйняли даний факт самі учасники громадської організації.



Ну, а ми і надалі будемо інформувати Вас про «чистоту діяльності» громадських недоактивістів з «Доста України». Далі буде…


Категорія : Важливе


Залишити Коментар