Новини Закарпаття

Заступник Виноградівської ОТГ Василь Ціцей прокоментував прийняття бюджету (відео)







Сьогодні, 29 грудня 2020 р., відбулось третє пленарне засідання 1 сесії міської ради VIII скликання, на якій були присутні 33 депутати із 34 обраних, а також міський голова, керівний склад міської ради.
На сесію для розгляду та відповідного прийняття рішень було винесено ряд питань порядку денного, які попередньо розглядались на засіданнях постійних депутатських комісій та були оприлюднені на офіційному вебсайті Виноградівської міської ради.
Так, на сьогоднішньому пленарному засіданні депутати затвердили: міські цільові Програми; Положення про структурний підрозділ “Центр контролю за тваринами”; бюджет Виноградівської міської територіальної громади на 2021 рік; План природоохоронних заходів місцевого фонду охорони навколишнього природного середовища Виноградівської міської територіальної громади на 2021 рік; надання пільг в 2021 році за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Виноградівської міської територіальної громади.
Згідно рішення, прийнятого депутатами, перенаправлено кошти в сумі 2 млн. грн. з статті видатків поточного ремонту доріг на Програму посилення соціального захисту населення Виноградівської міської територіальної громади.
Також одноголосно депутатами прийняті рішення вступу в права засновника закладів дошкільної освіти, внесено зміни до договорів оренди на об’єкти, що прийняті у комунальну власність, зміни у рішення «Про сільський бюджет на 2020 рік» Підвиноградівської сільської ради, а також про організацію харчування дітей в закладах освіти.
Крім питань порядку денного, згідно депутатського запиту Романа Фурмана, міськими обранцями одноголосно схвалено запит про звернення до Закарпатської ОДА та ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» з проханням включити автомобільну дорогу загального користування місцевого значення Виноградів-Дротинці-Фанчиково до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2021 рік.
Під час засідання міським головою оприлюднено повідомлення про створення депутатської групи політичної партії «Європейська солідарність» у складі трьох осіб.
На завершення роботи сесії міський голова Степан Бочкай привітав присутніх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим і висловив сподівання, що 2021 рік стане роком сприятливих змін та побажав миру, злагоди і благополуччя Виноградівській міській територіальній громаді.
Перейти на сайт