Вдячний долі за те, що народився та виріс на Закарпатті

жовтня 21 / 2020

Саме тут, з рідної батьківської хати розпочиналося знайомство із нашим прекрасним краєм. Як і в більшості з вас, мій багаж спогадів повен приємних асоціацій із Закарпаттям.

Нещодавно за сімейною вечерею зловив себе на думці, що в мене ніколи не виникало бажання переїхати з рідного Виноградова. Тут виріс я та мої діти, з радістю на очах разом з дружиною беремо участь у вихованні нашої любої онучки.

Як і більшості закарпатців, мені хочеться, щоб наш край поважали та ставили в приклад усій Україні.

Саме любов до малої батьківщини стали ідеологічною основою створення партії «Рідне Закарпаття», мета якої - відновити повагу до рідного краю та вивести життя в наших громадах на сучасний рівень.

Всього за декілька місяців до нашої команди долучилися десятки тисяч людей по всій області. Така підтримка вкотре доводить: закарпатці - справжні патріоти своєї землі.

Сьогодні для Закарпаття вкрай важливо, щоб у результаті виборів до влади прийшли не «сторонні» люди, котрим байдуже до нашої землі та котрі не вміють і не бажають працювати, а компетентні управлінці.

Я переконаний у нашій майбутній перемозі та вкотре впевнився у тому, що у темні часи найкраще видно світлих людей.

25 жовтня прошу підтримати команду «Рідного Закарпаття» на місцевих виборах та проголосувати за кандидатуру Степана Бочкая на посаду голови Виноградівської громади.

Нехай весь бруд, який щоденно виливають наші конкуренти, відіб’ється результатом на виборчих дільницях. Так було минулого року, так буде і тепер, бо я точно знаю - перемога за тими, хто любить Закарпаття!

Обирай своє, рідне! Рідне Закарпаття!
Категорія : Важливе


Залишити Коментар