Нардеп України Владіслав Поляк підтримав кандидатуру Степана Бочкая на посаду очільника Виноградівської ОТГ

жовтня 13 / 2020

Про це народний депутат та ідейний натхненник ПП «Рідне Закарпаття» Владіслав Поляк написав на своїй офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук:

«Сьогодні Виноградів та сусідні села стали однією великою родиною, а в закарпатській сім’ї повинно бути усе чесно та справедливо.

Завдяки децентралізації наші громади отримали в свої руки реальні інструменти для покращення інфраструктури. Саме тому зараз вкрай важливо ними правильно розпорядитися та побудувати ефективну систему місцевого самоврядування.

Систему, в якій громада може розраховувати на захист і допомогу з боку законодавців та лобіювання своїх інтересів на місцях, в обласній раді та столичних кабінетах. Разом з вами ми впевнено йдемо до цього!

Не змінюючи традицій, наш однодумець Степан БОЧКАЙ балотується на посаду очільника Виноградівської громади самовисуванцем.

Я також буду вірним своїй життєвій позиції, тож офіційно заявляю про підтримку його кандидатури на посаду керманича Виноградівської міської ради об’єднаної територіальної громади!

На противагу політичним чварам ми повинні об’єднатися та скористатися усіма перевагами цієї реформи ‒ привести до ладу наші дороги, парки та сквери.

Раз і назавжди розірвати коло популізму та деструктиву з боку тих, хто цинічно обіцяє «золоті гори» та рветься до влади усіма можливими брудними способами.

Партія «Рідне Закарпаття» закликає проголосувати 25 жовтня 2020 року за Степана Золтановича Бочкая!»
Категорія : Важливе


Залишити Коментар