Три політичні партії можуть реально претендувати на прохід до Закарпатської облради – опитування

вересня 09 / 2020
Три політичні партії можуть реально претендувати на прохід до Закарпатської облради – опитування

За даними експрес-опитуванням, яке зробило «Новини Закарпаття», три політичні партії можуть реально претендувати на прохід до Закарпатської облради, а саме - Рідне Закарпаття, Слуга народу та Опозиційна платформа — За життя.
В межах «проходу» - Батьківщина, За майбутнє, Команда Андрія Балоги, партія Шарія та КМКС.
Дуже багато виборців не піде на вибори вони вважають, що їх голос значення не має так як вирішують ті хто підраховує, а не ті хто голосують. Також великий процент виборців, які нікому не вірять та рішення за кого голосувати будуть приймати в останній день.

Ще цікаво, що в Батьківщині та команді Андрія Балоги, утворилася внутрішня опозиція точніше «стара гвардія», яка буде працювати на «зло» партіям, щоб їх завалити на виборах. Одні хочуть доказати Віктору Балозі, що його сина звати «ніхто», а інші Юлії Тимошенко, що продавши місця в списках вона програє вибори.
Також розкол в угорських партіях до добра не приведе, може вийти так, що угорці не проведуть до облради ні одного депутата. Ще цікавіше, що угорським партіям це на руку, вони знову підуть в Будапешт з протягнутою рукою та будуть просити більшої допомоги. В той же час проблемою угорців є застаріле та «замучене» керівництво партій, яке не бачить і не хоче нових реалій їм і так добре.

Що ж вибори вже не за горами і вони будуть мати довгострокові наслідки, як для Слуг народу так і України.

Факт той, що українцям надоїли «перекрашені» політики, які десятками років сидять біля державного «корита» та нічого для народу не роблять, а тільки думають про своє збагачення.

Україна на межі нового випробування, яке може привести до її подальшого розколу та параду незалежності областей, де буде Закарпаття в нових реаліях не відомо в той же час місцева еліта готова до об'єднання на кризовий випадок.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар