Некомпетентності голови Виноградівської РДА Василя Кіша немає меж !!!!

квітня 15 / 2020
Некомпетентності голови Виноградівської РДА  Василя Кіша немає меж !!!!

На днях наше видання вже писало про перевищення службових повноважень головою Виноградівської РДА Василем Кішем коли він видав розпорядження в якому заборонив фінансовому управлінню РДА здійснювати оплату капітальних видатків, що стосується і видатків на придбання медичного обладнання, зокрема і апаратів ШВЛ, які сьогодні вкрай необхідні медичній галузі району. Сьогодні до редакції «Новин Закарпаття» надійшла копія розпорядження голови Виноградівської РДА В.Кіша де він керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на ТЕРИТОРІЇ ОБЛАСТІ призначає свою першу заступницю Н.Ю. Костелебу-Веремчук, чим знову перевищує свої повноваження, адже дія розпоряджень голови РДА поширюється лише на території відповідного району, в даному випадку Виноградівського, і аж ніяк Кіш не може призначати керівника робіт на території ОБЛАСТІ, адже для цього існує вищестоящий орган влади, в даному випадку Закарпатська ОДА та її нинішній очільник в.о. губернатора О.Гетманеко !
Цими діями В.Кіш та його команда черговий раз підтверджує те, що вони є повними профанами в управлінні державними спавами, адже перед тим як підписати розпорядчий документ кожен нормальний керівник його вичитує, але про це мабуть В.Кіш не знає, адже подейкують небайдужі люди із РДА, що він зайнятий цілими днями лише одним питанням - це просування інтернет-ресурсу свого шефа І.Бушка «Голос Карпат» !!! Щодо Костелеби-Веремчук то вона не то, що має продовжувати керувати, а за її афери в РДА має бути давно звільнена та понести заслужену відповідальність !!!

Чи потрібні Виноградівщині такі неповноцінні та недолугі керівники вирішувати громаді району, тут вже справді варто заДУМАТИСЬ !!!

Некомпетентності голови Виноградівської РДА  Василя Кіша немає меж !!!!
Категорія : Важливе


Залишити Коментар