В Берегові вшанували працівників освіти з нагоди їх професійного свята

вересня 30 / 2022

З нагоди прийдешнього Дня працівника освіти відбувся урочистий захід. Принагдіно висловив щиру вдячність кожному працівнику освітньої галузі нашої громади за добросовісну працю, волонтерську роботу, відданість своїй професії, активну участь у благодійних і громадських проектах та любов до нашого рідного краю.
Попри важкі часи маємо значні досягнення навчально-виховного процесу. Хочу висловити вдячність педагогам, які підготували двохсотбальників з мультипредметного тесту, переможців Малої академії наук, а також різних спортивних і культурних конкурсів.
Окреме велике спасибі педагогічним колективам закладів дошкільної освіти. На ваших плечах тримається надзвичайно відповідальна і складна робота з нашими малюками. Далеко не кожна людина змогла би виконувати її. Неабиякий труд покладений на працівників позашкільної освіти. Ми всі цінуємо ваші зусилля та вдячні за вашу невтомну працю з талановитими юними мешканцями громади.З нагоди професійного свята також було вручено особливу для працівників освіти нагороду – щорічну міську педагогічну премію імені Гізели Дравої. Цьогоріч її удостоїлася директорка закладу дошкільної освіти №6 «Казка» Олеся Боршош. Також почесними грамотами управління освіти та культури Берегівської міської ради за вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, за сумлінну працю та високий професіоналізм, педагогічну майстерність та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено: Гавриш Валентину, Горвата Золтана, Радика Василя, Маргітич Ольгу, Власюк Євгенію, Назарову Альону, Вітошинську Інна, Каленську Анжеліку, Антоненко Ольгу, Розпотнюк Віталію, Дасіва Івана, Соболь Олену. Відзнаки профспілкової організації освітян отримали: Олег Петрушко, Володимир Петрушко, Оксана Радик та Олена Соболь.

Про це повідомив міський голова Золтан Бабяк.
Категорія : ---


Залишити Коментар